MAAK HIER DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN SPECIALIST VAN ITULPBEL 085 00 21 457 OF STUUR EEN E-MAIL

Sidebar sluiten
Type en druk enter om te zoeken

De juiste bezoeker op de juiste plek

Hoe komen bezoekers op jouw site terecht? En welke paden bewandelen ze daar? Iedere bezoeker heeft een doel, een opdracht. De kunst is om iedere bezoeker zo gemakkelijk mogelijk zijn opdracht te laten vervullen.

Zoeken ze bepaalde informatie over jouw bedrijf of willen ze juist een offerte aanvragen.

iTulp helpt je de juiste bezoekers op de juiste plek te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor “Search Engine Optimization” ofwel “Zoekmachine Optimalisatie”.

Social media

Tegenwoordig kent iedereen de term social media, of anders gezegd: Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube. Alleen hoe zet je het succesvol in als bedrijf. iTulp helpt.

Google Adwords Campagnes

Google Adwords is een advertentieprogramma. Dit advertentieprogramma maakt het mogelijk om boven, onder en naast de normale zoekresultaten in Google gericht te adverteren. Een goede inrichting van de campagne levert veel op en iTulp kan je helpen dit te bereiken.

E-mail marketing

E-mailmarketing gaat verder dan ‘gewoon’ een mail sturen. Je kunt meer bezoekers of verkopen realiseren maar ook werken aan de merknaam en een band opbouwen met de ontvanger.

Waarom iTulp?

  • Praktisch: iTulp gaat altijd voor de meest praktische oplossing. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.
  • Betaalbaar: Door slim gebruik te maken van bestaande elementen en goed te kijken naar de ‘best practices’ in jouw branche houden we het betaalbaar.
  • Resultaat gericht: Resultaat is wat telt. Daarom brengen we samen met jou duidelijk de doelstellingen in kaart en maken we een plan om die doelstellingen te behalen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over wat we voor jouw business kunnen betekenen, neem contact op met het online marketing bureau van regio Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht.

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar voor je.

Neem contact op

iTulp internet services | Wij creëren online omzet