MAAK HIER DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN SPECIALIST VAN ITULPBEL 085 00 21 457 OF STUUR EEN E-MAIL

Sidebar sluiten
Type en druk enter om te zoeken

Even voorstellen..

Wij zijn iTulp: gedreven E-commerce professionals. Online sales is wat we leuk vinden. Van goede doelen tot aan dieselolie. Als er online resultaat behaald moet worden, zijn wij erbij. Dat is meestal in de ‘En dan?’ fase.

Je bent een ondernemer, je hebt een website… en dan? Is het een online visitekaartje, een mooi plaatje met informatie over jouw bedrijf, of wordt het meer? Wordt het een online tool om klanten te verleiden, om verkoop te genereren?

iTulp gaat voor die laatste optie. Een mooie website is goed, een mooie website die traffic, leads en dus meer omzet oplevert, is beter. iTulp komt in actie in de ‘En dan?’ fase. Je site is er, staat misschien al een tijdje online, maar je vraagt je af of hij wel optimaal werkt. Kunnen we er niet meer contacten uit halen? Dat onderzoeken we bij iTulp samen met jou. We gaan snel aan de slag. Optimaliseren de huidige site, bouwen een nieuwe site als het nodig is en bepalen samen met jou de juiste strategie voor meer leads.

We doen niet onnodig ingewikkeld. We beginnen en testen. Dat lijkt eng, maar wat op de tekentafel werkt, hoeft in de praktijk nog geen succes te zijn. Aanpakken dus, meteen de wijde wereld in. Dat scheelt tijd en dus geld en levert uiteindelijk het beste resultaat op. Jij bent als klant onmisbaar in dit proces. Kijk mee, praat mee en wees kritisch, zodat we samen tot de optimale oplossing komen waarmee jij uit de voeten kunt. Meer leads, meer omzet en een nog gezonder bedrijf.

 

Kom op de koffie

iTulp internet services | Wij creëren online omzet